EjendomsWatch

Pensiondanmark går all-in på digitalt byggeri

Pensiondanmark, der er en af Danmarks store ejendomsinvestorer og bygherrer, vil gå forrest i brugen af digitale værktøjer, både når det gælder projektering og drift af byggeri, hvor 3D-modeller vinder frem. I et interview med EjendomsWatch forklarer ejendomsdirektør Marius Møller om Pensiondanmarks overvejelser.

”Vi ved, at BIM og VDC er en disruption; vi ved det kommer. Det er fremtiden,” siger Pensiondanmarks ejendomsdirektør Marius Møller. | Foto: PR

Den danske bygge- og ejendomsbranche har ikke ligefrem været first movers, når det kommer til den digitale revolution. Rådgiverdelen af branchen har efterhånden taget de nye værktøjer til sig, der betyder, at alle informationer om et byggeri samles i en web-baseret 3D-model, der bl.a. betyder, at man virtuelt kan bevæge sig rundt i en bygning, inden den er opført.

Men samtidig med, at entreprenørerne er i fuld gang, har bygherrerne og ejendomsforvalterne været senere til at se mulighederne.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

International investor skyder kvart milliard i København

En tre år gammel bolig- og erhvervsejendom på Frederiksberg skifter hænder, efter at en fond under LaSalle Investment Management har udset sig aktivet som sin første investering i den danske hovedstad. ”En vigtig milepæl i fondens strategi,” lyder det fra køber.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier