EjendomsWatch

Copenhagen Capital venter bedre indtjening i 2022

I kølvandet på tredje kvartal melder Copenhagen Capital ud, at man med afsæt i lav tomgang og en regelmæssig drift af selskabets ejendomme forventer en 2022-indtjening, der overgår sidste år.

Rasms Greis blev efter fire års ansættelse hos det børsnoterede ejendomsselskab Copenhagen Capital udnævnt som adm. direktør sidste år. | Foto: PR

Copenhagen Capital er på vej mod et regnskab for 2022 med bedre tal for driftsindtjeningen end året før.

Det fremgår af en kortfattet periodemeddelelse for tredje kvartal, der ikke indeholder tal for tredje kvartal.

”Regnskabsåret 2022 tegner til at blive endnu et godt år for Copenhagen Capital, hvor driftsindtjeningen overgår sidste års,” siger direktør i selskabet Rasmus Greis ifølge meddelelsen.

Driften af ejendommene forløber som forventet, der er generelt en lav tomgang i porteføljen. Selskabet har i perioden skråkonverteret fastforrentet gæld for omkring 72 mio. kr., hvilket betyder, at der realiseret en gevinst på cirka 13 mio. kr. fremgår det.

I år venter ejendomsselskabet et resultat af primær drift før værdiregulering af ejendomme og gæld, EBVAT, i niveauet 17-20 mio. kr.

Selskabet offentliggør årsregnskabet den 7. marts 2023.

For næste regnskabsår, 2023, venter Copenhagen Capital efter frasalg af ejendomme og stigende renter et resultat af primær drift i intervallet 15-18 mio. kr.

Copenhagen Capital ser opkøb som mulighed efter to frasalg

Copenhagen Capital sælger københavnske ungdomsboliger til pensionsselskab

Copenhagen Capital har solgt fra med gevinst

Mere fra EjendomsWatch

Ny metrodirektør vil skabe rammerne for det gode liv i København

Carsten Riis motiveres af, at hans arbejde har betydning for mange mennesker nu og i fremtiden. ”Vi har faktisk været med til at løse en samfundsmæssig udfordring, men på en måde så København bliver en bedre by,” siger den nye metrodirektør i et interview med MobilityWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier