EjendomsWatch

Første bejlere til nye og prestigefyldte ejendomspriser har meldt sig

EJENDOM2022: Kampen om at kunne kalde sig Årets Ejendomsvirksomhed, Årets Innovation eller modtage Årets Bæredygtighedspris er gået i gang. De første forslag til navne er tikket ind, og der er stadig åbent for at indstille kandidater. Vinderne kåres på branchetopmødet Ejendom2022 til november.

Foto: Pexels

De første forslag til vindere af ejendomsbranchens nye og prestigefyldte priser er tikket ind. EjendomsWatch åbnede mandag en særlig hjemmeside, hvor enhver kan indstille og begrunde forslag til prisvindere.

De tre priser Årets Ejendomsvirksomhed, Årets Innovation og Årets Bæredygtighedspris uddeles på branchetopmødet Ejendom2022, som Ejendomdanmark afvikler til november. Her mødes beslutningstagere og lytter til talere og debatter med TV2-vært Vibeke Daell Bjerrum som moderator. Dagen kulminerer med prisuddelingen.

Til forskel fra andre priser, der uddeles i branchen, skal forslag til prisvindere begrundes. En fagjury vurderer derefter de indstillede og finder tre nominerede i hver priskategori, som læserne af EjendomsWatch kan stemme mellem.

På linkene herunder kan navne på mulige prismodtagere indstilles.

Årets Ejendomsvirksomhed 2022 – foreslå din kandidat HER

Ejendom2022 | Årets Innovation – foreslå din kandidat HER

Ejendom2022 | Årets Bæredygtighedspris – foreslå din kandidat HER

Nu går jagten ind på Årets Ejendomsvirksomhed

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

Prisregn over ejendomsbranchen

De første hovednavne til ejendomsbranchens topmøde er på plads

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier