EjendomsWatch

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Michael Byrgesen Hansen, landechef hos Heimstaden, er blandt de i alt fem personer, som sidder i juryen til Årets Ejendomsvirksomhed. | Foto: PR

Er Årets Ejendomsvirksomhed dér, hvor du arbejder?

Det vil stå klart til november, når det, der skal blive de mest prestigefyldte og velbegrundede priser i branchen, uddeles på topmødet for beslutningstagere, Ejendom2022, der afholdes 3. november.

Udover Årets Ejendomsvirksomhed uddeles også en pris til den virksomhed i branchen, som udmærker sig inden for henholdsvis innovation og bæredygtighed.

”Der mangler bestemt ikke priser i ejendomsbranchen. Men der mangler priser, som uddeles på et troværdigt og velunderbygget grundlag. Det vil vi bidrage til med Årets Ejendomsvirksomhed,” siger Jørgen Bendsen, redaktør på EjendomsWatch, der igen i år er mediepartner for Ejendom2022.

En perlerække af erfarne folk fra ejendomsbranchen har sagt ja til at sidde i den jury, som skal vurdere de indstillinger til priserne, som Ejendomdanmark og EjendomsWatch inden for de næste uger åbner for.

På baggrund er indstillingerne, der både skal begrundes og have tydelig afsender, vil juryen finde tre virksomheder i hver at de tre priskategorier, som læserne kan stemme mellem.

Vindernavnet afsløres på Ejendom2022, hvor TV2-vært Vibeke Daell Bjerrum er moderator.

Juryen udgøres af:

  • Michael Nielsen, Danica Ejendomme
  • Marie Helms, Cushman & Wakefield Red
  • Katja Paludan, Husen Advokater
  • Michael Byrgesen Hansen, Heimstaden
  • Tor Sinding, Sinding & co.

Michael Nielsen ser frem til, at der bliver sat fokus på de gode eksempler i branchen:

”Hvert år søsætter og realiserer ejendomsbranchen mange nytænkende og innovative initiativer. Jeg er stolt af, at jeg igen i år får lov til at være en del af arbejdet med at sætte fokus på dem, når vi lader branchen prise alt det gode, der bliver gjort. Jeg glæder mig til at gennemgå de mange indstillinger med vores stærke jury – og ikke mindst til at se, hvem der i sidste ender vinder hver af de tre priser, når vi mødes til Ejendom2022,” siger han.

Prisregn over ejendomsbranchen

De første hovednavne til ejendomsbranchens topmøde er på plads

Ejendomsbranchen mødes igen til topmøde

Mere fra EjendomsWatch

ATP får hak i tuden af Finanstilsynet

Pensionsselskabet får påtale for ikke at have haft et betryggende grundlag til at måle risiko. Tilsynet peger bl.a. på værdiansættelsen af ejendomme.

Briefing uge 38: Håndslag på huslejeloft

Det flittigt diskuterede huslejeloft blev i denne uge vedtaget, og det får konsekvenser for branchen, mener flere aktører. Samtidig faldt to trecifrede millionhandler på plads i lighed med en personlig konkurs samt anklager om monopollignende tilstande. Ugens overflyvning er klar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier