EjendomsWatch

Casa-topchef om fusion med KPC: "Føles som et maratonløb"

SOMMERSERIE: Det tager tid at sammenlægge to så store ejendomskoncerner som KPC og Casa. Det er erfaringen for Torben Modvig, der skal stå i spidsen for den sammenlagte virksomhed. Topchefen gør status i EjendomsWatchs sommerserie.

"Vi har to af de bedste virksomheder allerede, men nu skal vi gerne have et plus et til at give mere end to i sidste ende," siger Torben Modvig, adm. direktør i Casa, til EjendomsWatch. | Foto: PR / Casa

1) Ejendomsmarkedet er præget af større usikkerhed og uforudsigelighed end længe. Hvilke tanker sætter det i gang hos dig?

”I en tid med usikkerhed har alle brug for at risikominimere. Derfor er samarbejdet på tværs i værdikæden vigtigere og vægtigere end nogensinde. Vi skal i fællesskab håndtere stigende renter og byggepriser, som presser investorernes afkast, så der fortsat kan laves gode forretninger for alle. Med andre ord har omhyggelighed og ordentlighed aldrig været vigtigere værdier at arbejde efter end nu.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier