EjendomsWatch

Nreps investeringschef: "Udviklingsprojekter er udsat for the perfect storm"

SOMMERSERIE: Forandringerne i markedet sker forbløffende hurtigt, men det kan vise sig at bane vej for Nreps ekspansion, siger Sofie Vett Raaschou, investeringschef hos den nordiske ejendomsinvestor og -udvikler Nrep i EjendomsWatchs sommerserie.

Sofie Vett Raaschou skiftede i august 2021 britiskejede Pears Global ud med Nrep, hvor hun fungerer som investeringschef. | Foto: Martin Bubandt

1) Ejendomsmarkedet er præget af større usikkerhed og uforudsigelighed end længe. Hvilke tanker sætter det i gang hos dig?

”Først og fremmest er jeg mærket af de menneskelige konsekvenser af krig, pandemi, stigende inflation og klimakatastrofer. Ansvaret som aktør i ejendomsbranchen vejer nu endnu tungere, og jeg synes, vi spiller en central rolle i at navigere gennem usikkerheden ved at træffe de rigtige, langsigtede valg og gå forrest med en innovativ tilgang for eksempel i udviklingen af bæredygtige, sunde og betalbare boliger.”

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier