EjendomsWatch

Hines-chef: "Usikkerhed vil intensivere investorers fokus på kvalitetsaktiver"

SOMMERSERIE: I lighed med tidligere år giver EjendomsWatchs sommerserie ordet frit. I dag James Robson, landechef for amerikanske Hines.

"Den kommende periode med usikkerhed vil forstærke trenden om, at lejere søger mod kvalitet, og det skaber muligheder for dem med de rigtige ejendomme," siger James Robson. | Foto: PR / Hines

1) Ejendomsmarkedet er præget af større usikkerhed og uforudsigelighed end længe. Hvilke tanker sætter det i gang hos dig?

”Der er flere vigtige forhold at holde sig for øje. Der er en klar udfordring; hvis inflationen og renterne fortsætter med at stige, vil det skabe større udsving for investeringerne. Har man som investor gældsfinansieret køb af ejendomme står man i strid modvind, mens kapitalstærke investorer står noget bedre.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Schweiz-investor i nyt opkøb – rådgiver på trapperne med 1 mia. kr. yderligere

Swiss Life med knap 650 mia. kr. i ejendomme har med hjælp fra Kristensen Properties købt op i Aarhus for over 100 mio. kr. Kent Hoeg Sørensen, adm. direktør i selskabets danske brohoved, er igang med at lægge sidste hånd på fire køb mere. ”Swiss Life er ikke færdige i Danmark. De kan genkende en god investering,” siger han.

Østjysk vækstkommune går på investorjagt

I Hornslet, 20 km nord for Aarhus, søger Syddjurs Kommune nu ”en ambitiøs partner”, der udover at gøre byen større, også skal gøre den bedre. Projektleder håber på interesse fra både udviklere og pensionskasser.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier