EjendomsWatch

Vilde planer i Nrep-stifteres selskab: Vil tidoble investeringsformuen til 100 mia. kr.

Det er store vækstplaner i Nordic Investment Opportunities, som bl.a. stifterne af Nrep står bag. Kapitalforvaltningen skal mere end tidobles inden 2030. Første skridt er taget med ny topchef.

Michael Greve, adm. direktør, har skyhøje ambitioner for væksteventyret i kapitalforvalteren Nordic Investment Opportunities. | Foto: Casper Dalhoff / Ritzau Scanpix

100 mia. kr. i forvaltning inden 2030. Det er de skyhøje ambitioner i Nordic Investment Opportunities, NIO, der vil revolutionere markedet for privatinvestorers muligheder for at kaste penge i alternative investeringer.

Første skridt var at hyre en topchef, der havde erfaringer fra udlandet. Det lykkedes, da Michael Greve i november blev hentet hjem fra London som adm. direktør. Han skal med sin internationale erfaring fra bl.a. AMG og Axa Investment Managers være med til at omfavne det internationale marked.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Fratrådt direktør modtager penge fra ombrust ejendomsfond resten af sit liv

FINGRENE I FONDSMIDLER: Advokat er sikret livsvarige udbetalinger på over 200.000 kr. årligt fra Drost Fonden, hvor han er tidligere direktør og formand. ”Et latterligt lille beløb i forhold til mit arbejde,” siger han. Erhvervsstyrelsen har bedt om en redegørelse fra fonden, der over for EjendomsWatch kalder det en ”almindelig” pensionsaftale.

Proptech oplever butikker tøve over for nye digitale løsninger

Detailbranchen bør få øjnene op for nye tech-løsninger, der kan højne serviceniveauet og øge salget i de fysiske butikker. Sådan lyder det fra Mette Hjerrild Holm, der står i spidsen for et projekt i Lyngby, der de seneste par år har forsøgt at knytte bånd mellem traditionsbundne detailbutikker og unge tech-startups.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier