EjendomsWatch

Nrep køber tysk kreditspecialist og runder 100 milliarder under forvaltning

Med købet af tyske Flins Group træder Nrep ind på markedet for finansiering af ejendomme. Den internationale udvidelse betyder, at udvikleren og investoren nu forvalter aktiver for et trecifret milliardbeløb.

Claus Mathisen har siden 2018 været adm. direktør og partner hos den nordiske invester, udvikler og fondsforvalter Nrep. | Foto: Nicolai Lorenzen

Nrep har købt tyske Flins Group, der gør sig i ejendomsfinansiering, og som forvalter værdier for over 7,5 mia. kr. Med opkøbet og sin indtræden på kreditmarkedet, runder ejendomsinvestorens aktiver 100 mia. kr, skriver Børsen.

Ifølge Claus Mathisen, adm. direktør og partner hos Nrep, "styrker udvidelsen til Tyskland vores fodaftryk uden for Norden yderligere", efter at man gik ind i Polen tidligere på året.

"Opkøbet er en milepæl for Nrep i vores kontinuerlige bestræbelser på at løse de grundlæggende udfordringer i det urbane økosystem på tværs af landegrænser," siger Claus Mathisen.

Nrep's ambition er at fordoble sin nye forretning inden for kreditgivning over de kommende to til tre år. Fokus vil dog fortsat være på ejendomsudvikling i den nordiske region, lyder det fra topchefen, der sammen med den øvrige ledelse har et erklæret mål om at have en CO2-neutral portefølje i 2028.

Nrep køber små 600 boliger i milliardhandel

Nrep går efter CO2-neutral ejendomsportefølje i 2028

Nrep i trecifret millionhandel med studieboliger

Nrep-profil lægger fra land med milliardkøb: Kapital og lokal forankring gjorde forskellen 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier