EjendomsWatch

Calum udpeger 36-årig som koncerndirektør – "kræver en helt anden økonomisk styring"

I nordjyske Calum indtræder ny mand i direktionen i stedet for ejer Henrik Calum. Direktør Jakob Axel Nielsen siger til EjendomsWatch, at hans direktørkollega får "et meget stort job."

Jakob Axel Nielsen vil få en mere udadvendt rolle i Calum-koncernen, fortæller den tidligere konservative minister til EjendomsWatch. | Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix.

Efter knap syv år som finansdirektør i Calum rykker 36-årige Cato Barslund frem i geledderne hos den Aalborg-baserede udviklingsvirksomhed og får titel af koncerndirektør.

Eneejer og bestyrelsesformand Henrik Calum har i den forbindelse forladt koncerndirektionen, men Jakob Axel Nielsen, der nu deler direktøransvaret med Cato Barslund, forklarer til EjendomsWatch, at der blot er tale om et formelt skifte.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier