EjendomsWatch

Gefion-selskab lister af børsen til nytår

Ejendomsudviklerens datterselskab Hometown planlægges afnoteret 30. december, og aktionærer skal tilmelde sig ekstraordinær generalforsamling inden 27. december. Samtidig skal eksterne bestyrelsesmedlemmer erstattes med Gefions egne folk.

Thomas W. Færch har gradvist købt op i Hometown og vil nu afnotere selskabet. | Foto: PR / Gefion Group

Gefion Group kan fra nytår agere i ro og fred fra offentlighedens søgelys, når det gælder datterselskabet Hometown, som ikke længere vil være børsnoteret på Nasdaq Copenhagen.

En ekstraordinær generalforsamliing 30. december skal således vedtage en afnotering, der sker for at slippe for de "væsentlige omkostninger forbundet med en fortsat notering af aktierne i form af direkte omkostninger og som følge af de løbende formelle krav og begrænsninger (...) samt de betydelige ledelsesmæssige ressourcer, der løbende anvendes til overholdelse af disse regler," skriver selskabet i en børsmeddelelse.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier