EjendomsWatch

Hometown aflyser aktiesalg efter svag investorinteresse

En kapitaludvidelse, der skulle indbringe over 100 mio. kr., er opgivet for det Gefion-ejede selskab.

Foto: Pexels

Hometown, det tidligere Victoria Properties, har onsdag besluttet sig for at annullere en planlagt kapitalrejsning, da interessen for fortegningsemissionen ikke har været tilstrækkelig stor.

Det fremgår af en meddelelse til fondsbørsen.

"Det er på baggrund af de modtagne interessetilkendegivelser bestyrelsens vurdering, at det vil tage for lang tid at opbygge en betydelig ejendomsportefølje med udgangspunkt i den nuværende strategi, hvorfor bestyrelsen har truffet beslutning om at annullere det igangværende udbud med henblik på at revurdere selskabets fremadrettede strategi," hedder det.

Hometown havde ellers planlagt at rejse op mod 126 mio. kr. via aktiesalget, som blev annonceret i slutningen af oktober.

Koncernen har dog behov for yderligere likviditet, og derfor har selskabet " til hensigt" at gennemføre en rettet emission mod selskabets hovedaktionær.

De aktionærer som har indleveret tegningsblanketter og indbetalt tegningsbeløb få deres penge retur.

Gefion-chef om milliardplan: Vi mener den er realistisk

Gefion-selskab udbyder nye aktier: Investorer oplyses om stribevis af risici 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 39: Et skib i høj sø

Som en god illustration af tidernes ugunst har Roof Management afværget en truende konkurs. Spørgsmålet er, hvordan sundhedstilstanden hos andre udbydere af ejendomsprojekter ser ud. Ugens overflyvning er klar.

Fredagens konkurser fra Statstidende

Firmaer inden for ejendomsservice, byggeri, detail og fødevareproduktion præger dagens liste med 45 konkurser og tre rekonstruktioner. Listen leveres af Statstidende.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier