EjendomsWatch

Medie: Gefion jagter ny gevinst i kølvandet på fiasko

Salg af et forsinket boligprojekt i København for 300 mio. kr. kan blive næste skridt i Gefion Groups jagt på penge, skriver Insidebusiness. Ifølge mediet er det dog tvivlsomt, hvor stor gevinsten bliver, når gælden er betalt.

Thomas W. Færch, stifter af Gefion Group, er på vej til at sælge projekt med uvis gevinst. | Foto: PR / Gefion Group

Ejendomsudvikleren Gefion Group har ifølge mediet Insidebusiness hyret erhvervsmægleren CBRE til at finde en køber til sit færdigbyggede studieboligprojekt i Store Kongensgade i København, der som tidligere omtalt af EjendomsWatch har været plaget af forsinkelser, entreprenørkonkurs og tvister.

Ejendommen er bogført til 300 mio. kr., men der er gæld til kreditorer på 239 mio. kr. og koncernlån på over 70 mio. kr., skriver mediet.

Gefion-chef Thomas W. Færch afviser at udtale sig om, hvor stor gevinst, selskabet regner med at opnå, men han erkender over for Insidebusiness, at det "desværre har kostet mere at færdiggøre projektet end oprindelig forventet."

Salgsbestræbelserne kommer efter, at det Gefion-kontrollerede selskab Hometown – der tidligere hed Victoria Properties – i sidste uge meddelte, at et forsøg på at rejse over 100 mio. kr. i ny kapital blev opgivet på grund af for lille interesse blandt risikovillige investorer.

Hometown aflyser aktiesalg efter svag investorinteresse

Gefion-chef om milliardplan: Vi mener den er realistisk

Gefion-selskab udbyder nye aktier: Investorer oplyses om stribevis af risici 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

149 mio. kr. lyder prisen på det luksushotel, som EjendomsWatch mandag omtalte, at erhvervsmanden Fritz Schur har solgt. Det viser dagens liste med 37 ejendomshandler, hvor også Danica, Dades, PFA, Jeudan, W.P Carey optræder. Listen bringes i samarbejde med Resights.

Kampen om at vinde branchens hæder spidser til

EJENDOM2022: Både ejendomsselskaber, udviklere og digitale aktører kæmper om at vinde en af de tre prestigefyldte branchepriser på topmødet Ejendom2022 til november. Se nogle af forslagene til prisvindere her.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier