EjendomsWatch

Koncenton vil "trykke hårdt på speederen": Sætter 10 milliarder af til seniorboliger

Øget efterspørgsel betyder, at projektudbyderen Koncenton sætter ekstra tempo på sine investeringer i de såkaldte seniorbofællesskaber. 10 mia. kr. vil selskabet smide efter netop denne boligtype, og det kan gå endnu hurtigere end prognosen på 3-5 år, fortæller adm. direktør Peter Krogsgaard Jørgensen.

"Tempoet, vi sælger de her projekter i, er eksploderet," lyder det fra Koncenton-topchef om seniorbofællesskaberne. | Foto: PR

Koncentons interesse for seniorbofællesskaber er et par år gammel, men nu skruer den aarhusianske projektudbyder yderligere op for sit engagement i den særlige boligtype henvendt til folk over 55 år. Ikke mindre end 10 mia. kr. vil Koncenton således investere i seniorboligprojekter over de kommende tre-fem år, skriver Børsen.

Koncenton, der ligger inde med en ejendomsportefølje på 12,1 mia. kr., vil konkret opføre 6000-7000 boligenheder i form af rækkehuse placeret i umiddelbar nærhed af landets største byer. Ifølge selskabets adm. direktør og ejer, Peter Krogsgaard Jørgensen, lød tidshorisonten først på fem år, men på grund af boomende efterspørgsel erklærer han sig "ikke bange for at trykke hårdt på speederen."

"Tempoet, vi sælger de her projekter i, er eksploderet. Hvis det fortsætter, kommer det til at gå markant hurtigere," siger Peter Krogsgaard Jørgensen.

Han skyder snart Koncentons femte fond med seniorbofællesskaber i gang med en forventet projektsum på 547 mio. kr.

Koncenton sælger Valby-ejendom med værdi af over en halv mia. kr. og får "pæn gevinst"

Koncenton-ejer styrker bestyrelse

Koncenton oplyste ikke investorer om betingelser i kollapset aftale 

Koncenton vil investere over halv milliard i seniorboliger og lover højt afkast 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier