EjendomsWatch

Koncenton vil investere over halv milliard i seniorboliger og lover højt afkast

Med etableringen af en ny fond vil Koncenton de kommende år øge sin andel af seniorbofællesskaber. Målet er at investere knap 550 mio. kr. i op til seks boligprojekter i "danske vækstbyer". Direktør lover "en stærk, passiv investering med et højt afkast."

"Seniorbofællesskaberne er en overset boligtype med et meget stort potentiale," lyder det fra John Sloth, der er partner og investeringsdirektør hos Koncenton. | Foto: PR / Koncenton

Læs artiklen gratis

Registrer med din E-mail.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Trangen til frihed har fulgt Bjarne Jensen gennem 45 år i branchen

SVÆRVÆGTERNE: Han er grundlægger af en af landets største erhvervsmæglere og har 45 år i branchen, men der stod aldrig mægler på karrierelisten. I ny serie med nogle af branchens tunge profiler fortæller han om en dramatisk afsked med Home-kæden, konkurrencen og et ØK på skrump, der åbnede muligheder.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Uro om Koncenton-projekt, Gefion og Castellum i trecifrede millionfrasalg og nyt om ejendomshandler Peter Norvig var blandt ugens historier på EjendomsWatch. Home-mægler ser igen mod erhverv, Cobe vinder i Jernbanebyen og serien Sværvægterne blev skudt i gang, mens bl.a. Core Bolig, Nordicals og ISS stillede op til interview.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier