EjendomsWatch

Koncenton-ejer styrker bestyrelse

Danske Obton Group, der udvikler og forvalter alternative investeringer, henter flere internationale profiler til bestyrelsen.

Anders Marcus, adm. direktør og medstifter af Obton Group. | Foto: PRObton

Obton Group, der ejer den aarhusianske ejendomsinvestor Koncenton, føjer fire nye medlemmer til bestyrelsen.

Det skriver Obton Group i en pressemeddelelse.

De nye bestyrelsesmedlemmer er tyske Mikel Winkel, danske Thyge Boserup, norske Gunn Wærsted, der bliver formand for bestyrelsen, samt Lars Denkov.

Sidstnævnte er partner i kapitalfonden FSN Capital, der i december i fjor købte 45 pct. af Obton Group.

Bestyrelsesrokaden sker i forbindelse med sidste del af transaktionen, lyder det i meddelelsen.

"Obton er i rivende udvikling og er i dag blandt de største udviklere og investorer i solcelleparker i Europa, og jeg er sikker på, at vi med disse internationale kræfter og kompetencer inden for den grønne omstilling kan indfri vores internationale vækstambitioner," udtaler Anders Marcus, adm. direktør og medstifter af Obton Group, i meddelelsen.

Gunn Wærsted er i dag formand for teleselskabet Telenor ASA og formand for Petoro, der administrerer den norske stats olie- og gasaktiviteter. Derudover er hun bestyrelsesmedlem i Fidelity Internation og Nationwide Building Society samt rådgiver i FSN Capital.

Mike Winkel er rådgiver Boston Consulting Group og rådgiver for Japans største elselskab JERA, hvor han frem til marts i år var bestyrelsesmedlem. Han har tidligere haft ledende poster i det tyske energiselskab E.on.

Thyge Boserup er bestyrelsesformand for Green Hydrogen Systems.

Koncenton bryder med fire års resultatfremgang

Koncenton-ejer har haft "det vildeste år nogensinde" 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier