EjendomsWatch

Newsec ansætter ny adm. direktør som led i massive vækstplaner

Svenske Patrik Attemark ansættes som adm. direktør i Newsec, der har hovedsæde i Sverige. Ansættelsen sker som led i europæiske vækstplaner, hvor forretingens indtil nu fire hovedområder samles i én.

Patrik Attemark tiltræder som ny adm. direktør i Newsec som led i europæisk vækststrategi. | Foto: PR / Newsec

Ejendomsrådgiveren og -forvalteren Newsec henter Patrik Attemark som ny adm. direktør, fremgår det af en pressemeddelelse.

"Patrik Attemark er en moderne chef, som har opnået stor succes med at udvikle virksomheder særligt i servicesektoren. Det har han gjort ved at opbygge stærke teams og virksomhedsbrands," lyder det fra Urban Edenström, bestyrelsesformand i Newsec.  

Newsec-koncernen opererer i syv forskellige lande og har indtil nu arbejdet under fire hovedområder: Ejendomme, investering, rådgivning og infrastruktur.

Med den nye adm. direktør samles disse områder nu med ønsket om at etablere en mere samlet koncern, lyder det i meddelelsen.

Ifølge bestyrelsesformanden er Patrik Attemark særligt stærk i netop at integrere strategier under et samlet brand og kultur.

Patrik Attemark kommer fra en stilling som adm. direktør i oversætter- og sprogvirksomheden Semantix.

I 2017 overtog Newsec herhjemme det daværende Datea fra Dades og omdøbte det til Newsec Property Asset Management Danmark, mens mæglerdelen opererer under navnet Newsec Advisory efter overtagelsen af det hedengangne Egeskov & Lindquist.

Newsec opjusterer investeringsprognose med milliarder – behov for logistik vokser 

Newsec Advisory er tilfreds med milliontab i corona-præget år

Ny Newsec-analyse: Ejendomshandler nærmer sig rekordniveau i første halvår 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier