EjendomsWatch

Meny-chef ser stadig nye butiksmuligheder på danmarkskortet

Investeringer og butiksudvidelse er på tegnebrættet i Meny, der har afsat 300 mio. kr. i ny strategiperiode. "Jeg tror, vi havde mistet noget, hvis vi havde været mere offensive i starten," siger kædedirektør.

Richo Boss startede i jobbet som kædedirektør for Meny i januar. Før det var han kædedirektør i Dagrofakæderne Spar, Let-Køb og Min Købmand. | Foto: PR / Dagrofa

Når nytårsklokkerne om en måned ringer det nye år ind, åbner det samtidig et nyt kapitel for Dagrofas største detailkæde Meny.

Her tager man nemlig hul på den næste treårige strategi for kæden, der efter seks år på det danske marked som afløser for det hedengange Superbest-koncept, føler sig godt etableret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier