EjendomsWatch

Købmandsfond kaster sig over Valby-projekt til 400 mio. kr.

80 lejeboliger og ny Meny-butik indgår i projekt på Toftegårds Plads, der ifølge direktør vil forskønne området og "som KFI kan være stolte af."

Som hjørnet af Vigerslev Allé og Gl. Køge Landevej i Valby vil komme til at se ud, når KFI er færdig med nyt ejendomsprojekt. | Foto: PR-visualisering: Arkitema

En af detailhandlens største ejendomsinvestorer, købmandsfonden KFI, skyder nu gang i et projekt i Valby, der skal bane vej for 80 lejeboliger, et Meny-supermarked i stueetagen og en parkeringskælder under bygningen.

Ejendommen skal opføres på hjørnet af Vigerslev Allé og Gl. Køge Landevej ud til Toftegårds Plads, hvor de nuværende bygninger skal rives ned. Dette begynder i december.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier