EjendomsWatch

Plesner-partner bliver direktør hos Thylander: "Vi har betydelige ambitioner"

Ejendomsselskabet finder profil med 10 års erfaring inden for rådgivning af danske og udenlandske kunder omkring transaktioner. "Det er i høj grad udtryk for en dimensionering til en betydelig fremtidig vækst på kunder, ydelser og volumen," siger managing partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Karina Brinch bliver ny ejendomsdirektør hos Thylander Gruppen. | Foto: Plesner / PR

Partner i advokatfirmaet Plesner Karina Brinch tiltræder i det nye år en stilling som ejendomsdirektør, head of asset management, hos Thylander og overtager det samlede ansvar for selskabets asset management-funktion og organisation. Det meddeler Thylander.

"Karina indtræder i ledelsesgruppen, som er den kreds på seks-syv personer der jævnligt mødes for at drøfte virksomhedens strategi og væsentlige driftsmæssige forhold," siger Kristian Krogh, managing partner i Thylander, til EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier