EjendomsWatch

Thylander får tidligere minister i sin bestyrelse

Forhenværende Venstre-minister Lykke Friis tilfører "markante nye kompetencer" til Thylander Gruppens bestyrelse. Her skal hun bl.a. arbejde med klimaudfordringer.

Lykke Friis indtræder i bestyrelsen hos Thylander Gruppen. | Foto: Emil Agerskov

Lykke Friis er direktør i Tænketanken Europa, tidligere minister og prorektor på Københavns Universitet og har siddet i flere bestyrelser. Nu kan hun føje endnu én til listen, idet hun indtræder i bestyrelsen hos Thylander Gruppen.

"Jeg er naturligvis meget begejstret for, at Lykke Friis har sagt ja til at indtræde i vores bestyrelse. Vi er særdeles bevidste om at udvikle en virksomhed, der er mere divers end det, mange generelt forbinder med ejendomsbranchen. Lykke tilføjer en enestående indsigt inden for klima og ESG og et udsyn på en række områder, som vi kan få stor glæde af," lyder det i en pressemeddelelse fra grundlægger og bestyrelsesformand Lars Thylander.

I sit nye bestyrelsesarbejde er der særligt ét område, hvor Lykke Friis skal lægge sine kræfter.

"Jeg ser frem til at arbejde videre med én af de vigtigste klimaudfordringer hos Thylander. Bygninger står som bekendt for 40 pct af verdens CO2-udspil. Skal man rykke noget, gælder det om at engagere sig dér, hvor det betyder noget, og her er det byggede miljø ét af de områder med størst potentiale," udtaler 52-årige Lykke Friis, der fra 2009-2011 var klima- og energiminister, og sluttede af med også at være ligestillingsminister.

Udover Lars Thylander som formand og nu Lykke Friis består bestyrelsen af Jørgen Rugholm, Peter Reedtz, Per H. Jensen og Per Klitgård.

Kvalitet er nøgleordet for Lars Thylander – men inderst inde er han stadig et legebarn 

Thylander sælger strandvejsboliger for kvart mia. kr. – danske kendisser tager gevinsten

Ny Thylander-fond overtager Valby-ejendom med broget fortid 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier