EjendomsWatch

Nrep-profil lægger fra land med milliardkøb: Kapital og lokal forankring gjorde forskellen

Når Nrep får fat i hele Togt-koncernens boligportefølje, skyldes det udover beslutsomhed og kapitalstyrke, at investoren kender "den lokale dynamik," fortæller den nyansatte investeringschef, Sofie Vett Raaschou, til EjendomsWatch. Miljømæssigt giver det mening at købe eksisterende ejendomme, siger hun.

Sofie Vett Raaschou skiftede i august britiskejede Pears Global ud med Nrep, og det netop gennemførte porteføljekøb er hendes første transaktion i det nye job. | Foto: Martin Bubandt

Da Sofie Vett Raaschou tidligere på året valgte at skifte britiskejede Pears Global ud med Nrep, var det med ønsket om at få fingrene i flere transaktioner.

Den nordiske ejendomsinvestors nyansatte investeringschef lægger da heller ikke skjul på sin begejstring, da hun over for EjendomsWatch sætter yderligere ord på det milliardkøb af fynske Togts samlede boligportefølje, som selskaberne offentliggjorde mandag.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier