EjendomsWatch

Nrep-profil lægger fra land med milliardkøb: Kapital og lokal forankring gjorde forskellen

Når Nrep får fat i hele Togt-koncernens boligportefølje, skyldes det udover beslutsomhed og kapitalstyrke, at investoren kender "den lokale dynamik," fortæller den nyansatte investeringschef, Sofie Vett Raaschou, til EjendomsWatch. Miljømæssigt giver det mening at købe eksisterende ejendomme, siger hun.

Sofie Vett Raaschou skiftede i august britiskejede Pears Global ud med Nrep, og det netop gennemførte porteføljekøb er hendes første transaktion i det nye job. | Foto: Martin Bubandt

Da Sofie Vett Raaschou tidligere på året valgte at skifte britiskejede Pears Global ud med Nrep, var det med ønsket om at få fingrene i flere transaktioner.

Den nordiske ejendomsinvestors nyansatte investeringschef lægger da heller ikke skjul på sin begejstring, da hun over for EjendomsWatch sætter yderligere ord på det milliardkøb af fynske Togts samlede boligportefølje, som selskaberne offentliggjorde mandag.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier