EjendomsWatch

Lego-arving og NRE sælger 2800 kvm højt belånt boligtårn til lokal investor

Konsortiet Havneøen E+G, hvis ejerkreds består af Kirk Properties og NRE Real Estate Denmark, har netop solgt en beboelsesejendom i syv etager beliggende i Vejle. Køber er en lokal investor.  

Det syvetagers boligtårn, som netop er solgt til lokal investor. Sælgerne er Kirk Property sammen med NRE. | Foto: PR / NRE Group

Kirk Property, der er ejendomsselskab for den ene gren af Lego-familien, har sammen med udvikleren NRE i Ikast solgt en beboelsesejendom i syv etager på Havneøen ved Vejle Fjord. Det fremgår af en pressemeddelelse.

"Vi er ved vejs ende i forhold til udvikling og idriftsættelse, og det er derfor en fornøjelse at kunne overdrage et kvalitetsbyggeri med masser af lys, luft og skønne udsigter fra alle lejligheder," lyder det fra Jonas Anders Olesen, direktør i NRE.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.

Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 4: Flyvende udskiftning

Der blev i den forgangne uge både taget afsked og budt velkommen i de højere luftlag hos en håndfuld større danske ejendomsaktører. Hos DSB måtte en overrasket chefveteran eksempelvis for første gang i sit liv prøve, hvordan det er at være arbejdsløs.

Danske Mipim-deltagere glæder sig til igen at netværke

MIPIM 2022: Europas største ejendomsesse, Mipim, vender tilbage til marts, og mange i branchen ser frem til at mødes efter en længere corona-pause. "Det er voldsomt effektivt," siger Exometric-topchef om en af årsagerne til den store interesse. Også Elf Development og Carlsberg Byen er topklar.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier