EjendomsWatch

Jysk entreprenørkoncern taber penge – men den københavnske forretning tager fart

NRE Group kommer ud af det netop afsluttede regnskabsår med underskud, men en omlægning af regnskabsperioden gør, at det ikke er retvisende. Koncernen forventer, at næste regnskabsår ender i plus.

NRE's Københavnske forretning er blevet så stor, at koncernen har valgt at adskille den fra resten af landet. Her ses et byggeri i Nordhavn. | Foto: Jens Dresling/Politiken.

Den familieejede entreprenørkoncern NRE Group afslutter det seneste regnskabsår med røde tal på bundlinjen.

Desuden er byggeaktiviteterne i København blevet så stor en del af forretningen, at NRE Group har valgt at omstrukturere og udskille København fra NRE Denmark med det nye selskab NRE Copenhagen, der blev stiftet i januar 2019.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier