EjendomsWatch

Danmark størst i Norden hos Savills – optimistisk chef varsler snarlig boligdebut

Savills IM har planer om at polstre sin voksende milliardportefølje i Danmark med en ny aktivklasse i form af boliger "i den ganske nære fremtid," fortæller den internationale forvalters nordiske chef, Peter Broström, til EjendomsWatch. Investoren tror fortsat på kontor- og detailsektoren trods coronapandemi og tiltagende inflationsbekymring.

"Danmark er et transparent marked med stor politisk stabilitet. Det er fundamentale, men meget vigtige dele af at investere i et andet land," siger Peter Broström, nordisk chef i Savills IM. | Foto: PR

Danske ejendomme har en høj stjerne hos den internationale ejendomsinvestor Savills Investment Management (Savills IM). Værdien af kapitalforvalterens aktiver i Danmark har netop rundet 6 mia. kr., hvilket er det højeste tal på tværs af de nordiske lande, og på den anden side af nytår har Savills IM planer om også at træde ind på boligmarkedet her til lands.

Det fortæller Peter Broström, nordisk chef for Savills IM, i et interview med EjendomsWatch.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier