EjendomsWatch

Danmark størst i Norden hos Savills – optimistisk chef varsler snarlig boligdebut

Savills IM har planer om at polstre sin voksende milliardportefølje i Danmark med en ny aktivklasse i form af boliger "i den ganske nære fremtid," fortæller den internationale forvalters nordiske chef, Peter Broström, til EjendomsWatch. Investoren tror fortsat på kontor- og detailsektoren trods coronapandemi og tiltagende inflationsbekymring.

"Danmark er et transparent marked med stor politisk stabilitet. Det er fundamentale, men meget vigtige dele af at investere i et andet land," siger Peter Broström, nordisk chef i Savills IM. | Foto: PR

Danske ejendomme har en høj stjerne hos den internationale ejendomsinvestor Savills Investment Management (Savills IM). Værdien af kapitalforvalterens aktiver i Danmark har netop rundet 6 mia. kr., hvilket er det højeste tal på tværs af de nordiske lande, og på den anden side af nytår har Savills IM planer om også at træde ind på boligmarkedet her til lands.

Det fortæller Peter Broström, nordisk chef for Savills IM, i et interview med EjendomsWatch.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Udlejer sætter grænse for lejestigning: Nuværende niveau er "i overkanten"

Lejere hos AKF-koncernen vil det kommende år ikke opleve, at den ellers indeksregulerede husleje stiger mere end 4 pct. ”Det er vigtigt for os, at vi ikke bidrager til en usund økonomi hos vores boliglejere,” forklarer topchef Ino Dimits, der ikke mener, at et lovindgreb fra regeringens side er vejen frem. (Opdateret)

Huslejeloft møder blandede følelser: "Statsstyring" og "uhørt"

Reaktionen spænder fra utilfredshed til forståelse, når det gælder ejendomsselskabers syn på, at regeringen vil indføre et toårigt loft over lejestigninger. Dansk Industri kalder det ”gift for fremtidige danske investeringer” og mener, at indgrebet ikke hører til i et retssamfund. (Opdateret)

Økonomer: S-forslag om huslejeloft er omfordeling

Regeringens forslag om huslejeloft handler om at tage fra udlejerne og give til lejerne, mener to økonomer. Minister har dog selv advaret om, at det kan være ekspropriation, hvis staten sætter regulering ud af kraft.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier