EjendomsWatch

Sydkoreanere skyder milliarder i samarbejde med ejendomsforvalter

Forsikringsselskab bliver som medejer af Savills Investment Management, der på det seneste har investeret markante beløb i Danmark.

Alex Jeffrey, adm. direktør hos Savills IM, kalder alliancen med Samsung Life for "unik i branchen." | Foto: PR.

Ejendomsforvalteren Savills Investment Management (Savills IM) har indgået et strategisk investeringssamarbejde med et af Sydkoreas største forsikringsselskaber, Samsung Life, herunder det ejendomsforvaltende datterselskab Samsung SRA. Det skriver Savills IM i en pressemeddelelse.

Med aftalen forpligter Samsung Life, der over en længere periode har været kunde hos netop Savills, sig til at tilføre, hvad der svarer til ca. 6,1 mia. kr. til Savills' investeringer over de kommende fire år. Samarbejdet forventes officielt at træde i kraft i løbet af fjerde kvartal i år.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier