EjendomsWatch

Europæisk ejendomsfond debuterer i Danmark med trecifret millioninvestering

To nyopførte logistikejendomme på i alt over 40.000 kvm ved Horsens bliver første investering i Norden for ny fond, som kapitalforvalteren Savills IM står bag. I fremtiden vil også boligejendomme være på radaren, siger nordisk chef til EjendomsWatch.

DKI Logistics forbliver lejer af ejendommene nord for Horsens, der rummer over 40.000 kvm. | Foto: PR-visualisering

Den internationale kapitalforvalter Savills Investment Management (Savills IM), der råder over en portefølje på omkring 5 mia. kr. i Danmark, føjer nu to nybyggede logistikejendomme ved Horsens på i alt 41.600 kvm til sine besiddelser.

Det oplyser Savills IM, der angiver købsprisen til ca. 47 mio. euro (ca. 350 mio. kr.) til EjendomsWatch. Dermed når den ikke samme størrelse som sidste år, da Savills IM på vegne af den koreanske pensionsfond Vestas Investment Management købte DSV's hovedsæde og logistikareal i Hedehusene for over 150 mio. euro.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier