EjendomsWatch

Industriens Pension opfører grønne boliger i ny Odense-bydel

Pensionsselskabet har indgået en aftale med entreprenørvirksomheden Skjøde om at bygge 89 nye grønne boliger i Odense-bydelen Gartnerbyen.

Visualisering af det nye projekt Trekløveren, som skal indeholde 89 nye bæredygtige boliger i Odense-bydelen Gartnerbyen. | Foto: PR / Industriens Pension

Et nyt byggeri med navnet Trekløveren vil efter planen skyde op i Odenses nye kvarter Gartnerbyen. Industriens Pension investerer et trecifret millionbeløb i projektet. Det fremgår af en pressemeddelelse.

Skjøde er totalentreprenør på projektet indeholdende 89 boliger, som skal leve op til sit navn ved at ligne de tre kronblade på en trekløver.

"Odense er inde i en rivende udvikling. Gartnerbyen er ved at tage form som et attraktivt grønt byområde, der bl.a. er kendetegnet ved varierende boligformer, rekreative områder og god infrastruktur," lyder det fra Søren Tang Kristensen, ejendomschef i Industriens Pension.

Ambitionen er, at de nye boliger, som bliver opført som punkthuse, skal bæredygtighedscertificeres med DGNB Guld.

De 89 nye boliger forventes at stå færdige i løbet af 2023.

"Projektet er medvirkende til, at vi forventeligt i 2024 kan se Gartnerbyen som fuldt udbygget bydel til glæde for alle beboere og odenseanere," uddyber Allan Nielsen, adm. direktør i Skjøde i meddelelsen.

Kuben Management, Accura, Deloitte, Deas og Colliers har rådgivet Industriens Pension i forbindelse med investeringen, mens EDC Erhverv Poul Erik Bech har rådgivet Skjøde.

Alment boligselskab vil forbyde rygning i nye boliger

Yderligere boliger på vej i ny Odense-bydel

PFA bygger seniorbofællesskab i Odense for 150 millioner 

Mere fra EjendomsWatch

Milliard-pipeline giver optimisme hos Hoffmann: "Mange nye spændende kunder"

Ifølge topchefen hos den danske entreprenørvirksomhed Hoffmann er skyerne fra første kvartal ved at lette, selvom markedskonjunkturerne forsat kan være lunefulde. I pipelinen er der projekter for op imod 2 mia. kr., fortæller Torben Bjørk Nielsen, der mener, at indtjeningen generelt bør være højere i en branche med store risici.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier