EjendomsWatch

Yderligere boliger på vej i ny Odense-bydel

Selskabet bag den kommende bydel Gartnerbyen i Odense, der også har PFA Pension som medejer, investerer et tocifret millionbeløb i 25 nye ejerlejligheder.

Gartnerbyen rejser sig på den tidligere Gasa-grund i Odense. Foto: PR-visualisering: Skjøde Knudsen

Selskabet bag den nye Odense-bydel Gartnerbyen har ifølge Fyens.dk investeret et tocifret millionbeløb i 25 ejerlejligheder, der vil være indflytningsklar i foråret 2021. To- og treværelseslejlighederne får en størrelse på 52 og 83 kvm og bliver de første af slagsen i Gartnerbyen på den tidligere Gasa-grund i Bolbro – det største ejendomsudviklingsprojekt i Odense nogensinde.

Gartnerbyen P/S er ejet af selskabets adm. direktør og partner Allan Nielsen samt af PFA Pension, som satser på "social og bygningsmæssig diversitet" i den nye bydel, der kommer til at byde på ejer- såvel som lejeboliger.

"Nogle vil sikkert mene, at vi er vanvittige, fordi vi sætter det her byggeri i gang lige nu, hvor boligmarkedet står forholdsvist stille, men det viser bare, hvor stor tiltro vi har til Gartnerbyen og dens potentiale som Odenses nye, grønne bydel, siger Allan Nielsen, til Fyens.dk.

Gartnerbyens bestyrelsesformand, den tidligere Odense-borgmester Anker Boye, kalder projektet for "et virkelig markant løft af området lige vest for bymidten".

Det første spadestik til Gartnerbyen blev taget i 2017, og byggeriet forventes afsluttet i 2025, hvor det vil løbe op i over 140.000 kvm og ud over boliger for mere end 3000 mennesker byde på grønne områder, et butikstorv og et plejecenter.

PFA bygger seniorbofællesskab i Odense for 150 millioner

Lokal bygherre skal opføre ældreboliger i nyt Odense-område

Relaterede

Seneste nyt

Job

Se flere

Se flere

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier