EjendomsWatch

Nrep bag boligprojekt til 180 mio. kr. – NCC skal bygge

Med NCC som entreprenør skal den nordiske ejendomsinvestor og -udvikler opføre 191 boliger i nyt boligområde i Finland.

Foto: PR-visualisering

Den nordiske forvalter af ejendomsfonde Nrep har bedt entreprenørkoncernen NCC om at opføre 191 boliger i Esbo i den finske hovedstadsregion, oplyser NCC.

Orden har en værdi af 240 mio. svenske kr. (ca. 180 mio. kr.), og boligerne i mellem fire og ni etager skal efter planen stå klar i 2023.

Boligprojektet er en del af Nreps fremtidige kvarter i bydelen Niittykumpu i Esbo.

"Vores projekt i Niittykumpu er en del af Nreps strategisk mål om at udvikle en bedre og mere holdbar by, og det er også et af Nreps vigtigste udviklingsprojekter i Finland. Det er en fornøjelse af samarbejde med en partner i dette projekt, som deler vores ambitionsniveau inden for holdbarhed," udtaler Petri Valkama, partner i Nrep, i meddelelsen.

NCC bygger allerede første etapen af kvarteret, bestående af 220 lejligheder, parkeringspladser samt gårdmiljøer, som planlægges at stå færdigt i sommeren 2020. Hele kvarteret og byplanen for den er udviklet i samarbejde mellem Nrep og NCC

"Nreps mål for bæredygtigt byggeri passer godt til de ambitioner, vi har for byggeriet, herunder at anvende grøn el og minimere og genanvende affald. Vi ser frem til at fortsætte vores samarbejde med Nrep og tage næste skridt i udviklingen af dette område," udtaler Catarina Molén-Runnäs, forretningsområdechef for NCC Building Nordics.

Nrep vælger entreprenør til 535 Ørestad-boliger

Nrep-fond køber hotel til rekordbeløb

Nrep ser uden for Norden og investerer milliardbeløb i Polen 

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier