EjendomsWatch

Heimstaden vækster fortsat: Runder 1,4 mia. kr. i danske lejeindtægter i år

Svenske Heimstaden fortsætter sin markante vækst på dansk jord, hvor selskabet i perioden fra juli til september investerede omkring 1,2 mia. kr. De samlede lejeindtægter for Danmark har næsten rundet halvanden milliard i år.

Patrik Hall er adm. direktør hos Heimstaden, der i tredje kvartal har gennemført den største bolighandel i Norden nogensinde.

Målt på værdi er Danmark fortsat det største marked for Heimstaden. Det fremgår af det svenske ejendomsselskabs regnskab for tredje kvartal, der netop er offentliggjort.

Alt i alt lyder værdien af Heimstadens investeringsejendomme nu på 203 mia. svenske kr. svarende til mere end 150 mia. kr. Heraf løber selskabets danske besiddelser op i 45 mia. kr., mens værdien af ejendommene i hjemlandet halter en milliard efter.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Poul Erik Bech spår 20 pct. nedgang i salget af privatboliger næste år

Stigende grundskatter kan udløse "en deroute, der vil noget" i priserne, lyder det fra mæglerveteranen Poul Erik Bech i anledning af ny undersøgelse blandt investorer og lejere. Den viser, at 2022 vil byde på et markant fald i aktiviteten på privatboligmarkedet. Og en dark horse lurer i horisonten.

Familie sælger feriepark til kapitalfond

Selskabet First Camp, der har den norsk-baserede kapitalfond Norvestor i ryggen, overtager fra nytår ferieparken Jesperhus på Mors, der tidligere er blevet nedskrevet i værdi.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier