EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

"For os handler det blandt andet om skala, som tillader flere investeringer og forbedringer i hele vores værdikæde," siger investeringsdirektør i Heimstaden Christian Fladeland. | Foto: Jan Bjarke Mindegaard / Watch Medier

Den svenske ejendomsinvestor Heimstaden, der søndag aften annoncerede køb af boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har betalt en høj pris, som afspejler, at konkurrencen om ejendommene har været stor.

Det siger Christian Fladeland, investeringsdirektør i Heimstaden, i et interview med EjendomsWatch i forlængelse af handlen, hvor svenske Akelius sælger.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier