EjendomsWatch

Lokalpolitikere siger nej til lokalplan for udlandsdanskers feriepark på Møn

Udlandsdanskers storstilede ferieboligprojekt på Møn er skudt til hjørne, efter at udvalg har sendt forslag til en ny lokalplan tilbage til administrationen. "Alle i udvalget synes, at ferieparken er for stor og omfattende," siger formand. Manden bag projektet står fast på retten til at opføre 40.000 kvm ferieboliger, siger han til EjendomsWatch.

Politisk modstand fik udlandsdansker til at reducere antallet af boliger i Møns Klint Feriepark fra 500 til 200. Nu har politikerne også sagt nej til den reviderede lokalplan. | Foto: PR-visualisering

Det var enigt Plan- og Teknikudvalg i Vordingborg Kommune, der onsdag aften vendte tommelfingeren ned til en ny lokalplan om Møns Klint Feriepark, som efter planen skulle indeholde 200 ferieboliger med tilhørende annekser. Det skriver Sjællandske.

"Hele udvalget forkastede lokalplanforslaget, og alle i udvalget synes, at ferieparken er for stor og omfattende," siger udvalgsformand Michael Larsen (R) til avisen.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 20: Proptech, slæb og raseri

Innovation og data var i højsædet, da store dele af branchen mødtes til Proptech Symposium i denne uge. Her var humøret lidt bedre end hos pirrelig jysk ejendomsudvikler. Og så vil Ejendomdanmarks nye topchef kæmpe for flere politiske resultater.

Michael Kaa fordobler overskuddet og lukrerer på stigende inflation

Det forgangne år bød på mere end en fordobling af overskuddet i MKA Ejendomme, som Michael Kaa Andersen står bag. Yderligere værdiopskrivninger venter på den anden side af en række igangværende udviklingsprojekter, fortæller milliardinvestoren i et interview med EjendomsWatch.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier