EjendomsWatch

Fynsk ejendomsejer lander rekordresultat og runder 4 milliarder i mursten

Karsten Bill Rasmussen og hans familie har tilsyneladende haft et godt 2020, hvor et resultat før skat på knap en halv milliard er drevet af værdistigninger i ejendomsporteføljen. Særligt et boligprojekt i Odense trækker op.

Karsten Bill Rasmussen ejer blandt andet den 5600 kvm ejendom på Flakhaven 1 i Odense, som investoren købte i 2018 for 133 mio. kr. | Foto: Google.

Den fynske ejendomsinvestor Karsten Bill Rasmussen kommer ud af 2020 med et rekordoverskud før skat på 437 mio. kr. Det skriver Fyens Stiftstidende på baggrund af en gennemgang af regnskaberne for Karsten Bill Rasmussen og hans families selskaber.

Resultatet er trukket op af positive værdireguleringer på familiens ejendomme. En betydelig del kommer fra udviklingsprojektet Cortex Park ved Syddansk Universitet, hvor Karsten Bill Rasmussen har opført 149 boliger til en samlet værdi på 251 mio. kr.

"Ærligt talt så er jeg blevet inspireret af, at alle andre investerer i nybyggeri, og derfor vil jeg også prøve det. Jeg vil se, om det er noget for mig, og så eventuelt få bygget mere. Det er en ny verden for mig," har Karsten Bill Rasmussen tidligere udtalt til mediet.

Familiens egenkapital er opgjort til 1,7 mia. kr., mens ejendomsporteføljen er opgjort til 4,2 mia. kr. Den er i høj grad placeret i Odenses gågader, hvor Karsten Bill Rasmussen ifølge en opgørelse fra Fyens Stiftstidende er den største ejendomsbesidder. Familien ejer desuden det knap 37.000 kvm store shoppingcenter Tarup Center.

Ejendomsinvestor vil omdanne nyerhvervet cityejendom til butikker og caféer

Lokal matador køber trofæ-ejendom i Odense 

Fynsk ejendomsfamilie overtager lokalt butikscenter

Odense bliver 16. nål på landkortet for cafekæde 

Markant Odense-ejendom er kommet på lokal investors hænder 

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier