EjendomsWatch

Jysk duo leverer over 100 boliger til ny Odense-bydel

Vinding Gruppen og Ejendomsselskabet af 1. maj 2021 fra hhv. Vejle og Esbjerg står bag 108 nye lejeboliger i den stort anlagte Odense-bydel Gartnerbyen, som bl.a. PFA Pension står bag.

Til hvert af de kommende 108 lejemål vil der bl.a. være altan eller terrasse. | Foto: PR-visualisering

Et samarbejde mellem Vinding Gruppen og Ejendomsselskabet af 1. maj 2021 skal det kommende år udmønte sig i 108 lejeboliger i det nye Odense-kvarter Gartnerbyen. Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

Lejlighederne, der har to eller tre værelser og et areal på mellem 49 og 72 kvm, breder sig over fire etageejendomme i kvarteret på den tidligere Gasa-grund i den vestlige Odense-bydel Bolbro.

Ejendomsinvestoren Vinding Gruppen er bygherre på projektet, mens Ejendomsselskabet af 1. maj 2021, der har Dansk Boliginvest fra Esbjerg som medejer, får til opgave at administrere udlejningen af boligerne.

"Vi er overbeviste om, at der bliver tale om nogle meget attraktive lejligheder supertæt på Odense centrum og til nogle meget skarpe priser," siger Claus Rosendahl Rasmussen, partner i hos Vinding Gruppen, i meddelelsen og tilføjer, at de mindste af boligerne vil kunne lejes for ca. 6000 kr. om måneden.

Det begyndte med et tomt lærred

Det er tredje gang, at vejlensiske Vinding Gruppen opfører lejeboliger i Gartnerbyen, der med sine omkring 2000 boliger er et af Odenses største byudviklingsprojekter nogensinde.

"Der er tale om et stort område, og man er så at sige begyndt med et tomt lærred i form af en tom byggegrund. Det har givet mulighed for at indtænke blandt andet en stor park og små grønne oaser fra begyndelsen, hvilket giver en meget levende og grøn bydel."

De 108 boliger forventes at stå indflytningsklar i august 2022. Gartnerbyen som helhed skal stå færdig i 2025, otte år efter at byggeriet blev indledt.

Gartnerbyen P/S er ejet af selskabets adm. direktør og partner Allan Nielsen samt af PFA Pension, som satser på "social og bygningsmæssig diversitet" i en ny bydel, der kommer til at rumme almene og private lejeboliger, ejerboliger samt ungdoms- og seniorboliger.

Yderligere boliger på vej i ny Odense-bydel

PFA bygger seniorbofællesskab i Odense for 150 millioner 

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier