EjendomsWatch

Genåbning giver plus på bundlinjen hos Agat Ejendomme i andet kvartal

Agat Ejendomme vendte i andet kvartal minus til plus på bundlinjen trods lavere omsætning end i samme periode sidste år. "Vi har med genåbningen kunnet konstatere en stor interesse for igen at besøge de fysiske butikker," lyder det fra adm. direktør Robert Andersen.

Robert Andersen er adm. direktør i Agat Ejendomme. | Foto: PR / Agat Ejendomme

Agat Ejendomme kommer ud af andet kvartal af 2021/2022 med plus på bundlinjen. Det lapper dog ikke hullet, hvis man kigger på regnskabet for hele første halvår.

Det fremgår af selskabets halvårsregnskab.

Ejendomsselskabet kunne i andet kvartal levere et overskud på 6 mio. kr. mod de 6,6 mio. kr. i underskud det endte med i samme periode sidste år. Udviklingen glæder Agats administrerende direktør, Robert Andersen.

"Vi har med genåbningen kunnet konstatere en stor interesse for igen at besøge de fysiske butikker, og en intensiv indsats i alle fem centre har i andet kvartal medført tilfredsstillende resultater for vores portefølje, og for flere af vores centre er omsætningen højere end tilsvarende kvartal i både 2019/20 og 2020/21," siger topchefen i regnskabet.

Selvom selskabet i den omtalte periode landede en dårligere omsætning end i samme kvartal sidste år, har lavere omkostninger og en positiv værdiregulering af investeringsejendomme banet vejen for, at virksomheden har vendt de røde tal til sorte.

Trods plus på bundlinjen i seneste kvartal er Agats regnskab for hele halvåret dog fortsat påvirket af blandt andet en tabt voldgiftssag vedrørende Strædet i Køge, som er et byggeprojekt opført i perioden 2016 til 2018.

Nettoresultatet for halvåret landede på minus 3,9 mio. kr.

Agat Ejendomme fastholder forventningerne

Nyt milliontab for Agat Ejendomme – gælden vokser og likviditeten skrumper

Agat Ejendomme taber entreprenørtvist – ser risiko for "betydelig" effekt på likviditet

Topchef i Agat Ejendomme efter trecifret milliontab: "Et skrækkeligt år" 

Mere fra EjendomsWatch

Hæstorp lover opgør med kommunalt bygge-bureaukrati: "Det går simpelthen ikke"

EJENDOM2021: København står i en boligkrise, og private udviklere og investorer skal i gang med at bygge flere billige boliger, siger overborgmesterkandidat Sophie Hæstorp Andersen (S). Hun lover omvendt at sætte "hårdt ind" over for bureakratiet i forbindelse med eksempelvis behandling af byggesager. Se uddybende videointerview her.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier