EjendomsWatch

Nyt milliontab for Agat Ejendomme – gælden vokser og likviditeten skrumper

Første kvartal i selskabets skæve regnskabsår bød på et "utilfredsstillende resultat" inden for development, hvilket især forklares med voldgiftsag i Køge. Ejendomme i drift viser bedre takter, men samlet er pengestrømmene negative.

"Historisk manglende profitabilitet grundet tab i større enkeltstående projekter betyder, at udvikling af nye projekter fremadrettet alene vil være i form af value-add på eksisterende aktiver eller udnyttelse og udvikling af grunde, som koncernen allerede ejer," skriver Agat-ledelsen med Robert Andersen i spidsen. | Foto: PR / Agat Ejendomme

Agat Ejendomme kom ud af første kvartal med røde tal på bundlinjen. Særligt en voldgiftssag har gjort indhug i indtjeningen. Det fremgår af selskabets regnskab for første kvartal.

Periodens resultat blev minus 9,5 mio. kr. Der er tale om voldgiftssagen vedrørende Strædet i Køge, som er et byggeprojekt opført i perioden 2016 til 2018.

Allerede abonnent? Log ind.

Læs hele artiklen

Få adgang i 14 dage for 0 kr.
Det kræver intet kreditkort, og du vil ikke overgå til et betalt abonnement efterfølgende.

  • Adgang til alle låste artikler
  • Modtag vores daglige nyhedsbreve
  • Fuld adgang til vores app
Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 32: Hvad er god service?

Branchen for ejendomsservice viste igen, at dens store akilleshæl er indtjeningen, mens resten af Danmark diskuterede, om udlejere har ret til at hæve huslejen, når inflationen stiger. Ugens overflyvning af de største historier på EjendomsWatch er klar.

Klumme: Forkast ny lov om andelsboliger

Den nuværende vilkårlighed i valuarvurderinger af andelsboliger vil fortsætte, hvis regeringens forslag om at ændre andelsboligloven, bliver til virkelighed, lyder det fra valuar Lars Wismann i denne klumme.

Jury på plads til Årets Ejendomsvirksomhed

EJENDOM2022: Erfarne navne fra ejendomsbranchen skal finde de bedst kvalificerede bud på vinderne af tre nye branchepriser, som uddeles på topmødet Ejendom2022 til november. Først skal EjendomsWatchs læsere og andre interesserede dog indstillle mulige kandidater.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

EjendomsWatch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Watch job

Se flere jobs

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier