EjendomsWatch

Frejas nye frontfigur lægger ud med en opjustering

Der har været godt gang i salget hos statens ejendomsselskab, Freja, i første halvår, bl.a. til Nrep. Årets overskud ventes derfor at blive endnu højere end tidligere udmeldt, og finansminister Nicolai Wammen kan indstille sig på endnu en trecifret millionudlodning.

Christina Jørgensen, der har en fortid i MT Højgaard, havde første arbejde i Freja Ejendomme 1. juni, hvor hun afløste Karen Mosbech, som i 12 år sad i stolen. | Foto: PR / Freja Ejendomme

For anden gang skruer statens ejendomsselskab Freja op for forventningerne til 2021-resultatet, nu med den nye adm. direktør Christina Jørgensen ved roret.

Stor aktivitet og høje forventninger til salget betyder, at selskabet nu regner med et overskud før skat på 225-275 mio. kr., mens man ved årets begyndelse forudså et resultat på 150-250 mio. kr., skriver selskabet i sin halvårsrapport.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier