EjendomsWatch

Proptech-selskab med Casa og Nrep ombord køber veletableret konkurrent

Teknologivirksomheden Wicomico, der er delvist ejet af Casa og Nrep, opkøber app-kommunikationsplatform til boligforeninger. Sammenlægningen betyder ifølge direktør, at man nu får "den ypperste ekspertise på området i ét hus."

Fra venstre ses den nu tidligere Borigo-ejer Ole Torp Petersen, Wicomico-direktør Martin Elneff samt CTO hos Wicomico Laus Brandt. | Foto: PR

To danskudviklede app-løsninger for boligfællesskaber slår pjalterne sammen, efter at Wicomico har opkøbt Borigo. Sidstnævnte har i dag, efter mere end et årti i drift, over 12.000 brugere på tværs af 100 ejer-, lejer- og andelsforeninger. Det skriver Wicomico i en pressemeddelelse.

Wicomico blev oprindeligt udviklet i samarbejde med boligfællesskabskoncept Plushusene, der er ejet af Casa og Nrep. De to aktører har fortsat en mindre andel af app-virksomheden, hvis primære ejer er selskabet Evryone.

De app-baserede platforme fungerer som beboernes digitale komunikations- og informationskanal, samtidig med at de letter overblikket for administratorerne.

"Med overtagelsen af Borigo står vi endnu stærkere og kan i endnu højere grad understøtte nabofælleskaberne," siger Wicomico-direktør Martin Elneff.

"Ikke alene kan vi nu tilbyde en bredere portefølje af standardiserede og skræddersyede løsninger, vi får også samlet den ypperste ekspertise på området i ét hus. Endelig får vi adgang til Borigos store erfaring med drift, så vi kan sætte turbo på produktudviklingen."

Under den nye konstellation kører Borigo videre som standardprodukt, mens Wicomico tilbydes som professionel platform til større boligselskaber. Tidligere Borigo-ejer Ole Torp Pedersen bliver ansvarlig for at drive appen videre under Wicomicos faner.

Arkitekter vil flytte det sociale kollegieliv ud – betonareal får nyt liv som tagterrasse 

Pensionskasse og udvikler skaber boligtilbud til unge med fokus på fællesskab

Casa og Nrep opfører over 150 boliger på Amager som del af bofællesskabskoncept 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier