EjendomsWatch

Casa og Nrep opfører over 150 boliger på Amager som del af bofællesskabskoncept

Boligfællesskabskonceptet Plushusene, som Casa og Nrep står bag, kommer til Tårnby på Amager, hvor duoens selskab skal bygge 155 boliger. Adm. direktør fortæller, at man har oplevet efterspørgsel på denne type boliger i området.

Foto: Aarstiderne Arkitekter / SLA

Tømmerup Parken i Tårnby på Amager bliver det fjerde sted, hvor Casa Group og Nrep etablerer sit boligfællesskabskoncept Plushusene. Selskabet skriver i en pressemeddelelse, at der bliver tale om et byggeri på 13.900 etagemeter.

I alt kommer det bæredygtige bofællesskab til at bestå af 155 boliger på mellem to og fem værelser fordelt på tre etagers punkthuse, rækkehuse i ét og to planer samt såkaldte generationshuse med to boliger i hver.

Martin Kring, adm. direktør hos Plushusene, fortæller, at "Plushusenes første bofællesskab i den nye bydel Nærheden i Hedehusene er fuldt udlejet." Derudover er Plushusene i gang med at etablere boliger i Nivå og Ballerup.

"Vi har længe haft forespørgsler fra interesserede lejere på mulighederne for et bofællesskab netop på Amager, så det bliver godt at komme i gang på den rigtigt fint beliggende grund," siger Martin Kring i meddelelsen.

Pusterum og bekæmpelse af ensomhed

Plushusene-konceptet blev lanceret i 2019, og ejendomsinvestoren Nrep og entreprenørvirksomheden Casa Group ejer hver halvdelen. Ambitionen er at skyde over 3 mia. kr. i opførelsen af over 2000 boliger.

"Et bæredygtighedscertificeret bofællesskab som Plushusene med grønne uderum, hvor et pusterum fra hverdagens travlhed og bekæmpelse af ensomhed er i højsædet, passer rigtig godt ind i kommunens ambitioner for området," lyder det fra Allan S. Andersen (S), borgmester i Tårnby Kommune.

Sammen med boligforeningen PAB står Nrep og Casa i forvejen bag opførelsen af 103 almene boliger i Tømmerup Parken, der skal stå klar til indflytning i efteråret 2022.

Casa er totalentreprenør på projektet i Tårnby, der er tegnet af Årstiderne Arkitekter og SLA Landskabsarkitekter. Udlejningen begynder i slutningen af i år, og indflytningen forventes at kunne begynde i sommeren 2022.

Duoen Nrep og Casa opfører sit tredje bofællesskab i kollegiers baghave

103 almene boliger bliver del af Amager-landsby – Nrep og Casa er med ombord 

Casa bygger seniorbofællesskab i Roskilde 

Nrep og Casas milliardsatsning er parat med de næste 148 boliger 

Nrep og Casa Group går sammen i nyt milliardeventyr: Skal bygge 2000 huse 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier