EjendomsWatch

Aftale om øgede energisparekrav til offentlige bygninger vækker glæde

Med kommunernes økonomiaftale for 2022 er der blandt andet lagt op til, at man vil arbejde henimod et energisparekrav på den kommunale bygningsmasse. Det vækker begejstring hos interesseorganisationen Synergi.

"Det er netop i disse år, at fundamentet for en grøn, sund, energivenlige kommunal bygningsmasse i 2030 og 2050 skal lægges," lyder det fra Bendt Bendtsen, formand for interesseorganisationen Synergi. | Foto: PR Synergi

Med en erklæring om, at man vil arbejde henimod at udvide det statslige energisparekrav til også at gælde den kommunale bygningsmasse, lægger kommunernes økonomiaftale for 2022 op til et "lovende" paradigmeskifte i den kommunale energipolitik.

Sådan lyder det fra interesseorganisationen Synergi, der repræsenterer en række renoverings- og energieffektiviseringsvirksomheder som Rockwool, Danfoss og Velux i kølvandet på aftalen, der blev indgået tirsdag aften.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Heimstaden efter milliardhandel: "Vi køber med et evighedsperspektiv"

Heimstaden, som netop har opkøbt svenske Akelius’ boligejendomme i Tyskland, Sverige og Danmark for ca. 68 mia. kr., har indgået handlen af flere grunde, siger investeringsdirektør Christian Fladeland – blandt andet for at vækste i København. En trussel om tvangssalg i Berlin tror han ikke på.

Aarhusiansk bygherre sælger kontortårne på 11 etager til pensionsselskab

Industriens Pension investerer i første etape af erhvervsbyggeriet Byporten i det vestlige Aarhus og køber kontortårne på over 14.000 kvm af det lokale selskab Dansk Erhvervsprojekt. Når det færdige projekt er afleveret, går man i gang med de resterende etaper i den nordlige del af området, fortæller direktør til EjendomsWatch. (Opdateret)

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier