EjendomsWatch

Aftale om øgede energisparekrav til offentlige bygninger vækker glæde

Med kommunernes økonomiaftale for 2022 er der blandt andet lagt op til, at man vil arbejde henimod et energisparekrav på den kommunale bygningsmasse. Det vækker begejstring hos interesseorganisationen Synergi.

"Det er netop i disse år, at fundamentet for en grøn, sund, energivenlige kommunal bygningsmasse i 2030 og 2050 skal lægges," lyder det fra Bendt Bendtsen, formand for interesseorganisationen Synergi. | Foto: PR Synergi

Med en erklæring om, at man vil arbejde henimod at udvide det statslige energisparekrav til også at gælde den kommunale bygningsmasse, lægger kommunernes økonomiaftale for 2022 op til et "lovende" paradigmeskifte i den kommunale energipolitik.

Sådan lyder det fra interesseorganisationen Synergi, der repræsenterer en række renoverings- og energieffektiviseringsvirksomheder som Rockwool, Danfoss og Velux i kølvandet på aftalen, der blev indgået tirsdag aften.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier