EjendomsWatch

Grøn renoveringsbranche efterlyser skærpede energikrav til offentlige bygninger

Det er for usikkert at sætte sin lid til uprøvede teknologier i klimaindsatsen, lyder det fra Synergi, der i kølvandet på Klimarådets dumpekarakter til regeringen opfordrer til, at der gøres brug af flere energioptimerende løsninger.

"Det er helt uforståeligt, at der i dag findes lige præcis nul krav til at spare på energien i kommunale og regionale bygninger," siger Bendt Bendtsen, formand i Synergi. | Foto: PR Synergi

Interesseorganisationen Synergi, der repræsenterer en række virksomheder inden for den grønne renoveringsbranche, opfordrer regeringen til at lytte til Klimarådets anbefalinger om at mindske energispildet i kommunale og regionale bygninger og træde varsomt med uprøvede teknologier.

Opfordringen kommer i kølvandet på den statusrapport om regeringens foreløbige klimaindsats, som Klimarådet, der er regeringens uafhængige, rådgivende ekspertorgan, fredag har præsenteret.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier