EjendomsWatch

Sweco mærker ejendomsinvestorers appetit på grønne løsninger

En voksende efterspørgsel på grønne løsninger inden for byggeriet har givet travlhed hos rådgiveren Sweco, der nu er nødt til at finde flere specialister for fortsat at kunne følge med.

Sweco mærker stor efterspørgsel efter bæredygtige løsninger fra bl.a. ejendomsinvestorer. | Foto: Sweco/PR

En "eksplosiv vækst" i efterspørgslen på løsninger inden for klima- og bæredygtighedsdagsordenen i byggeriet har givet øget travlhed hos den rådgivende ingeniørvirksomhed Sweco Danmark, der derfor nu er gået på jagt efter flere specialister til selskabets afdelinger over hele landet for at kunne følge med.

"Vi mærker meget tydeligt, hvordan den grønne omstilling er accelereret det seneste år med fokus hos vores kunder på CO-besparelser, energirenovering og energimærker," siger Svend Åge Carlsen, afdelingsdirektør i Sweco, i en pressemeddelelse fra rådgiveren.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier