EjendomsWatch

Dades vil investere en halv milliard i boliger ved Hørsholm Midtpunkt

Butikscentret Hørsholm Midtpunkt skal udbygges med boliger oven på nuværende parkeringshus samt et sundhedshus og 2000 kvm ny butik, hvis byens politikere giver grønt lys.

Hørsholm Midtpunkt med 60 butikker og 800 p-pladser er blandt Dades' i alt 12 shoppingcentre i Danmark. | Foto: PR / Dades

Ejendomsselskabet Dades er parat til at bruge 500 mio. kr. på at styrke et af sine 12 butikscentre, Hørsholm Midtpunkt, skriver SN.dk.

Det sker med planen "Liv i bymidten", som selskabet nu præsenterer for byens politikere og som indeholder 150 nye lejeboliger, der skal placeres på toppen af det nuværende parkeringshus ved Hørsholm Midtpunkt og hvor der i dag er parkering i terræn. Dertil kommer et sundhedshus og en udvalgsvarebutik på 2000 kvm, som der endnu ikke er fundet lejer til, fremgår det.

"Midtpunkt er et af vores gode og veldrevne shoppingcentre, men nethandlen udgør en stadig større og større udfordring for den almindelige detailhandel. Derfor vil det give rigtig god mening at udvikle området, skabe et større kundegrundlag og dermed mere byliv for at sikre og passe på det aktiv, som Midtpunkt er for os," siger Dades' ejendomsdirektør Niels-Peter Edvardsen til mediet.

Dades-direktør varsler flere boligopkøb – og afviser flere butikscentre

Dades-direktør glæder sig over genåbning af centre: "Vi har været rigtig utålmodige"

Dades køber boligportefølje for mere end 400 mio. kr. 

Mere fra EjendomsWatch

Her er de seneste tinglyste ejendomshandler

I samarbejde med platformen for ejendomsdata Resights bringer EjendomsWatch de seneste tinglyste ejendomshandler i Danmark på over 10 mio. kr. På dagens liste optræder VKR Holding og Køge Kommune, mens en ejendom på Bornholm er solgt for over 48 mio. kr.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier