EjendomsWatch

Dades køber boligportefølje for mere end 400 mio. kr.

Tre boligbyggerier med i alt 165 lejeboliger er handlet mellem ejendomsselskabet Dades og en engelsk kapitalfond. Dades-direktør udtaler, at der er flere boliginvesteringer på vej. "Vi har mere end rigeligt levet op til forventningen," siger direktør fra Deas, der har været asset manager, til EjendomsWatch. (Opdateret)

"Den giver os et cash flow fra dag 1, hvilket hænger sammen med, at alle 165 lejemål både er opført, udlejet og i fuld drift," udtaler Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades. | Foto: PR / Dades

En af landets største ejendomsselskaber, Dades, udvider porteføljen med 165 lejeboliger i Virum, Nærum og Frederikssund. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at man netop har underskrevet en købsaftale på over 400 mio. kr. for tre boligbyggerier. Sælger er Coller Capital Partners, der er ejet af den engelske kapitalfond Coller Capital, og ejendommene har hidtil været forvaltet af Deas Asset Management.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Der skete en fejl. Prøv venligst igen senere

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Birch-koncernen halverer resultatet trods rekordomsætning: "Vi har investeret"

Silkeborg-udvikleren René Birchs koncern leverer vækst på omsætning, egenkapital og medarbejderstab, men resultatet halter efter. Ledelsen er dog tilfreds – selvom man havde forventet et årsresultat, der var dobbelt så stort. "Vi har vækstet til et niveau, som vi vil ligge stabilt på i årene, der kommer," siger partner til EjendomsWatch. (Opdateret)

Briefing uge 42: Regnskabsgymnastik for begyndere

Nogle gange er regnskaber så ugennemskuelige, at selv sensationshungrende journalister må klø sig i skægget. Og nogle gange er en personkredsen i ejendomshandel så speget, at långiverne siger fra. Selvom mange er på efterårsferie, så var der godt gang i kedlerne på EjendomsWatch. Læs gennemgangen af ugen, der gik.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier