EjendomsWatch

Dades køber boligportefølje for mere end 400 mio. kr.

Tre boligbyggerier med i alt 165 lejeboliger er handlet mellem ejendomsselskabet Dades og en engelsk kapitalfond. Dades-direktør udtaler, at der er flere boliginvesteringer på vej. "Vi har mere end rigeligt levet op til forventningen," siger direktør fra Deas, der har været asset manager, til EjendomsWatch. (Opdateret)

"Den giver os et cash flow fra dag 1, hvilket hænger sammen med, at alle 165 lejemål både er opført, udlejet og i fuld drift," udtaler Boris Nørgaard Kjeldsen, adm. direktør i Dades. | Foto: PR / Dades

En af landets største ejendomsselskaber, Dades, udvider porteføljen med 165 lejeboliger i Virum, Nærum og Frederikssund. Det skriver selskabet i en pressemeddelelse.

Her fremgår det, at man netop har underskrevet en købsaftale på over 400 mio. kr. for tre boligbyggerier. Sælger er Coller Capital Partners, der er ejet af den engelske kapitalfond Coller Capital, og ejendommene har hidtil været forvaltet af Deas Asset Management.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier