EjendomsWatch

Investeringsbank køber flere Aarhus-boliger af udviklerduo for trecifret millionbeløb

De lokale udviklere Birch Ejendomme og 1927 Estate har solgt yderligere 166 boliger i Tilst ved Aarhus til investorerne fra Pareto Securities. Handlen løber op i et trecifret millionbeløb.

Visualisering af boligprojektet i Tilst ved Aarhus. | Foto: Birch Ejendomme

Et selskab under den nordiske investeringsbank Pareto Securities har købt et nyopført boligprojekt på den tidligere Gasa-grund i Tilst vest for Aarhus af Birch Ejendomme og 1927 Estate. Det skriver parterne i en pressemeddelelse.

Der er tale om en trecifret millionhandel, der inkluderer 166 energieffektive lejligheder på i alt 7470 kvm, som udviklerduoen har skabt i samarbejde med Årstiderne Arkitekter og Sweco, mens Accura har stået for rådgivningen.

Bech-Bruun, Grant Thornton og Emcon har rådgivet køber i forbindelse med bolighandlen.

Pareto Securities, der har hovedsæde i Oslo, har de seneste år investeret for milliarder i danske ejendomme og købte så sent som i sidste måned 110 lejligheder i samme område af netop Silkeborg-udvikleren Birch, der er ejet af kvintetten René Birch, Thomas Bertelsen, Peder Østergaard, Thomas Bøgild-Jakobsen og Kenneth Biirsdahl.

1927 Estate, der har hjemme i Risskov lige nord for Aarhus, har ifølge meddelelsen yderligere 1500 boliger i pipelinen.

Gasa-grunden, der tidligere var omdrejningspunkt for handel med frugt og grønt, bliver i disse år omdannet til en ny bydel på knap 70.000 kvm ved navn Blomsterhaven.

Jysk udvikler sælger over 100 boliger til nordiske investorer i trecifret millionhandel

Nordisk investeringsbank smider over 100 mio. kr. i sønderjysk logistikejendom 

Lokal bygherre kaster sig ud i endnu et lejeboligprojekt ved Aarhus

Norsk investeringsselskab bygger domicil på 17.700 kvm i Randers 

Mere fra EjendomsWatch

EjendomsWatch får søstermedie i Norge

Watch Medier tager til efteråret endnu et skridt ind på det norske marked med lanceringen af EiendomsWatch, der skal stille skarpt på boligmarkedet i landet og de centrale aktører i branchen.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier