EjendomsWatch

Lokal bygherre kaster sig ud i endnu et lejeboligprojekt ved Aarhus

Med 144 nye lejligheder fordelt over 7000 kvm kommer 1927 Estate op på i alt 444 boliger i Blomsterhaven i Tilst. Entreprenør på projektet er en tidligere samarbejdspartner.

Foto: Pexels

Ejendomsudvikleren 1927 Estate vil tilføje 144 lejligheder til de 300 lejeboliger, det aarhusianske firma allerede har i området Blomsterhaven i Tilst ved Aarhus. Det skriver 1927 Estate i en pressemeddelelse.

Entreprenør på projektet bliver Kolding-virksomheden Adsbøll, som 1927 Estate også samarbejder med på sit igangværende projekt i Vallensbæk Strand, hvor der opføres 300 lejligheder.

Blomsterhaven ligger på den såkaldte Gasa-grund i Tilst nordvest for det centrale Aarhus, og det kommende lejlighedsprojekt, der har fået navnet Gasa C kommer til at udgøre 7108 kvm.

"Vi ser frem til, i tæt samarbejde med Adsbøll, at opføre endnu en gennemtænkt ejendom i Blomsterhaven, hvor vi kan trække på vores erfaringer fra tidligere projekter i området, som vi har et rigtigt godt kendskab til," siger Saracamilla Schriver, ejendomsudvikler hos 1927 Estate.

Henrik Koch, projektudviklingsdirektør i Adsbøll, kalder Gasa C-projektet for "et spændende byggeri, hvor der er lagt mange tanker og overvejelser ind i arkitektur og materialevalg, herunder DGNB-certificering."

"De sidste måneder har vi i tæt og konstruktivt samarbejde med 1927 Estate og rådgiverteamet lagt sidste hånd på projekteringen, og nu er vi klar til at gå i jorden primo januar på de fire bygninger. Vi har delaflevering over de kommende 13 måneder i takt med byggeriets færdiggørelse," siger han.

Svend Poulsen A/S, Kaark (Kenneth Arboe Arkitektur) og Arkplan er rådgivere på projektet. De første beboere forventes at kunne flytte ind i december 2021.

Aarhusiansk boligudvikler tager hul på forsinket byhaveprojekt 

Mere fra EjendomsWatch

89-årig overdrager ejendomme i København til sine børn for knap 1 mia. kr.

Fem voksne børn har købt en boligportefølje i København med en værdi på over 1 mia. kr. Ifølge familiens administrator er det et generationsskifte, men det er ikke afgjort, om børnene selv skal drive virksomheden videre. Familiens advokat oplyser til EjendomsWatch, at salget er sket til lidt under offentlig vurdering.

Ugens bedste historier på EjendomsWatch

Ny medejer af Fokus Asset Management, en mangeårig ejendomsadvokat, der går solo, og et sjællandsk gods, der fik ny ejer, var blandt ugens historier på EjendomsWatch, der også sørgede for, at Jeudan, CEJ, Jørn Tækker, Milton Huse, KPC, Acres, Kameo, C.W. Obel og Cosmo Ejendomme bidrog til den opsøgende journalistik, branchen fortjener.

Corona gav kæmpe tilbagegang for Parken

Omsætningen i Parken Sport & Entertainment svandt kraftigt ind i 2020, og efter skat kunne koncernen fremvise et minus 229,4 mio. kr. mod et plus på 52,3 mio. kr. i 2019.

Nedrivning af konkursramt nordmands kro må vente – køber annullerer byggeudbud

Boligorganisation annullerer entrepriseudbud på grunden, hvor sydsjællandske Mogenstrup Kro ligger, da tilbuddene ikke lever op til betingelserne for tilgængelighed. Dermed udskydes nedrivningen af den over 190 år gamle kro, der et halvt århundrede har været ejet af norske Asmund Haare, som for nylig gik konkurs med hotelkoncern.

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Latest news from FinansWatch (dk)

Seneste nyt fra Watch Medier