EjendomsWatch

Jysk udvikler sælger over 100 boliger til nordiske investorer i trecifret millionhandel

Birch Ejendomme har solgt 110 boliger på over 10.000 kvm i nyt boligområde ved Aarhus til norsk investeringsbank. Der er tale om den jyske udviklers første boligsalg på den tidligere Gasa-grund. Køber siger til EjendomsWatch, at der er flere opkøb på vej. (Opdateret)

Foto: Birch Ejendomme

Birch Ejendomme har solgt sit første boligprojekt på den såkaldte Gasa-grund i Tilst i det nordvestlige Aarhus til investeringsbanken Pareto Securities med hovedsæde i Oslo, der de seneste år har foretaget milliardinvesteringer i danske ejendomme. Det skriver den familieejede ejendomsudvikler fra Silkeborg i en pressemeddelelse.

Samlet set er der tale om 110 lejligheder på i alt 10.950 kvm, og handlen løber op i et trecifret millionbeløb. Projektet er udviklet i samarbejde med rådgivere fra Årstiderne Arkitekter, Sweco og Accura, mens Bech-Bruun, Grant Thornton og Emcon har rådgivet køber i forbindelse med handlen.

Læs hele artiklen

Få 14 dages fri adgang.
Det kræver intet kreditkort.

Få fuld adgang til dig og dine kollegaer.

Start et gratis virksomhedsprøveabonnement

Mere fra EjendomsWatch

Briefing: Uge 29 i ejendomsbranchen

Peter Norvig bliver reddet af en ekstern investor, og renteswaps er dyre. Alt var ved det gamle i uge 29 i ejendomsbranchen, hvor EjendomsWatch satte fokus på store og små spillere i både ind- og udland.

Sagsbehandlingstid kan lamme byggerier

På grund af sagsbehandlingstid på udvidelse af grusgrave ved Roskilde kan Nymølle Stenindustrier ikke levere nok grus til byggerier i hovedstadsområdet efter sommer.

Læs også

Relaterede

Trial banner

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier