EjendomsWatch

Fodboldrigmand køber 80 boliger af projektudvikler

Den tidligere bestyrelsesformand for Brøndby IF og Lyngby Boldklub står bag opkøb af 80 nye rækkehuse i Jylland for trecifret millionbeløb. Sælger er projektudvikleren Innovator.

Foto: PR-visualisering / Atra Arkitekter

Ejendomsselskabet Casa Nord har købt 80 rækkehuse under opførelse i Hedensted mellem Horsens og Vejle. Handelsværdien er 136 mio. kr. Det skriver sælger, projektudvikleren Innovator, i en pressemeddelelse.

Boligerne er i alt ca. 7000 kvm beliggende i den nye bydel Remmerslund Skovby tæt på Sebberup Skov. Projektet er tegnet Atra Arkitekter, mens Herning-entreprenøren JFP står for opførelsen.

Det er den tidligere bestyrelsesformand for fodboldklubberne Brøndby IF og Lyngby Boldklub, Torben Røsler, der ejer Ejendomsselskabet Casa Nord. Han er godt tilfreds med det nye projekt, som man forventer at overtage i maj 2022.

"I Remmerslund Skovby kan vi få et projekt med mange etplansboliger, som er noget, vi oplever en stor efterspørgsel på samt et projekt, som er klar til indflytning indenfor 16-17 måneder. Det er en meget tilfredsstillende kombination," udtaler Torben Røsler.

Innovater udvikler Rema 1000-projekt i Odense med 82 boliger

Nordisk investeringsbank smider over 100 mio. kr. i sønderjysk logistikejendom 

Rekordhandel i Kolding: Lokal udvikler vil bygge 160.000 kvm logistik og overnatning

Tidligere Brøndby IF-formand sælger boligejendom til projektudbyder

Projektudvikler bag 40 nye boliger i Nordsjælland 

Mere fra EjendomsWatch

Læs også

Relaterede

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier