EjendomsWatch

Projektudvikler bag 40 nye boliger i Nordsjælland

På et 20.000 kvm areal, der har rummet spejderlejr og petanque-bane, skal der opføres 4000 kvm boliger i en og to etager. Casa Nord står bag, mens Kant Arkitekter tegner.

Foto: PR-visualisering: Kant Arkitekter.

Projektudvikleren Casa Nord, der er ejet af den tidligere it-iværksætter Torben Røsler, har indgået aftale med Allerød Kommune om at opføre 40 nye boliger i Lynge, hvor fællesskab er i fokus, oplyser virksomheden.

"Vi arbejder aktivt med at skabe fællesskab i alle skalatrin – fra de mindre vejfællesskaber til de lidt større fællesskaber i bebyggelsen til det helt store fællesskab med resten af byen," siger Torben Røsler i meddelelsen.

Boligerne fordeler sig på række- og dobbelthuse, primært i ét plan:

"Allerød er en kommune i vækst med høj tilflytningsaktivitet, og derfor er det vigtigt, at vi sikrer en god boligudbygning. Det skal også være en boligudbygning, som tager højde for borgernes behov for forskellige typer af boliger – dvs. både små og større boliger, hvilket det her projekt tilgodeser," siger borgmester Karsten Längerich i meddelelsen.

Casa Nord er også i gang i Albertslund, hvor virksomheden vil opføre 150 boliger ved Coops hovedsæde. Virksomheden sælger sine byggerier både til boligkøbere og til investorer.

150 boliger på vej ved Coop-hovedsæde i Albertslund 

Mere fra EjendomsWatch

Briefing uge 48: Olsson sejrer 1-0 på udebane over skeptisk vagthund

Trods advarsler fra bl.a. Finanstilsynet er det lykkedes AP Pension at indkassere en gevinst på sit samarbejde om finansiering med ejendomsudvikler Jens Schaumann. Med risikosky banker, der har tilsynets ånde i nakken, er det ikke underligt, at ejendomsdirektøren i AP Pension, Peter Olsson, har mod på mere af det samme.

Familiekontor køber over 10.000 kvm boligejendomme i København

Bilimportør-familie er i gang med at opbygge en ejendomsportefølje, fortæller adm. direktør, der netop har overtaget otte boligejendomme i København. "Hvis vi bliver introduceret for interessante ejendomme, så vil vi se på det. Også på den korte bane," siger han til EjendomsWatch.

Læs også

Seneste nyt

Se flere jobs

Seneste nyt fra FinansWatch

Seneste nyt fra Watch Medier